poén volt :)

2009.10.10. 22:59

 

 Lementem három lépcsőt, majd felnéztem az ablakra, elmosolyodtam és sarkon fordultam. Visszamentem az asztalnál ülő asszonyokhoz. Viccesen kértem meg őket, hogy fájjon neki az a folyamat ami az emberek nagytöbbségénél bekövetkezik, ha a kezét nem melegíti kellő képen. Okot kérdeztek, miért kérek gonoszságot mosolyogva. Röpke 20 percben összefoglaltam, szinte vázlat pontozva a helyzet tényleges komikumát. Persze csempésztem bele vicces történeteket, amelyek csak mosolyt csaltak az amúgy komor asszonyok arcára.  Tényleg jól éreztem magam. Már hirtelen nem akartam gyorsan menni, és menekülni az épületből. Uraltam a helyzetet, és tudtam, mikor kell abba hagyni. Fél órás plusz ottlétem után, úgy éreztem elég volt. Tényleg sarkon fordultam, és tényleg lementem a lépcsőn. Már maga biztosan, és nem olyan kétségbeesetten, mint ahogyan felmentem. Kiléptem, és fütyültem. A harmadik dallam után vettem magam észre, de most tényleg jó kedvem volt. Felmentem a kollégiumban, felkaptam a könyvem, egy flakon vizet, az automatát megzsaroltam 80 forinttal, és kaptam tőle egy kávét. Így indultam a Nagyerdőre. Próbálván nem gondolni az elmúlt másfél óra kellemes történéseire.
A mosolyára, a tekintetére… annyira szeretném, azt érezni, hogy nem csak kihasználásból találkoztunk.
 
Ahogy kint ültem, nem igazán tudtam koncentrálni. Igen, igen. Jöttek a gondolatok, és jött a pillanat. Eszembe jutott és lassan fogtam fel a dolgokat. Holnap reggel jön ki, és elé megyek. Elmegyek majd hozzájuk – de csak azért mert nincs bérletük, és segítek nekik két bérlettel. Nem fog semmi sem történni. Kellő képen kínos lesz, és hamar vissza fogok jönni. És majd hétfőn, ha jól sikerül a vasárnap, együtt tölthetünk egy napot. Elmegyünk majd enni, sétálni… vagy kitudja.
Ez az egész találkozzunk, és holnap elénk jöhetsz, és eljöhetsz dolgot
Ő mondta. Nem az én ötletem volt, esküszöm!!! De rossz érzésem van… mintha tudnám előre…semmi nem lesz belőle! Ugye nem így lesz?!?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dnotob.blog.hu/api/trackback/id/tr751450260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.